Fyraftensgudstjeneste Lyngby

Kathrine Gents

Kom med til månedens fyraftensgudstjeneste i Lyngby Kirke
Onsdag den 5. oktober kl. 17:00

Lyset svinder mere og mere ind om eftermiddagen, som vi bevæger os ind i efteråret. Det giver en ganske særlig stemning i kirkerummet, når vi ser, hvordan at aftenskyerne kommer nærmere alt i medens vi sætter os på kirkebænken og synger med på dejlige salmer og lytter til Evangeliet, hvor Jesus sætter sig til bords med både toldere og syndere til stor forargelse blandt de skriftkloge.

Kom og høre mere om det og deltag i vores fællesspisning efter gudstjenesten. Det er gratis at spise med, men det er nødvendigt at melde sig til.

Tilmeldingen skal ske til sognepræst Kathrine Gents senest mandag den 3. oktober på telefon 61 13 23 02 eller mail klgr@km.dk

Med venlig hilsen Lyngby-Albøge menighedsråd.