Begivenheden har allerede fundet sted.

Høstgudstjeneste Trustrup

Søndag d. 25. september 2022, kl. 11:00
Trustrup Kirke, Lyngbyvej 4, 8570 Trustrup
Kathrine Gents

Kom med når vi fejrer årets høst ved en gudstjeneste søndag den 25. september kl. 11:00 i Trustrup kirke.

Kirketjenerne vil pynte kirken i smukke farver efter årstiden og vi skal sammen synge de skønne høstssalmer, der både løfter taget og stemningen.

Menighedsrådet vil meget gerne opfordre menigheden til at medbringe høstgaver til kirke denne dag. Høstgaverne stilles frem som pynt og efter gudstjenesten bortauktionerer vi høstgaverne til hinanden. Det indkomne beløb sender vi videre til Folkekirkens Nødhjælp – husk pengepungen eller din mobilepay. (En høstgave kunne f.eks. være hjemmebagte boller, æbler, blommer fra haven, agurker, vindruer fra drivhuset, grønkål fra køkkenhaven og en buket blomster fra marken)

Vi glæder os til at se jer. Med venlig hilsen Lyngby-Albøge menighedsråd.